Sadržaj sajta

Sajt kao i njegov celokupan sadržaj vlasništvo su SERBIA ART DOO. Vaša upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja bez pismene saglasnosti vlasnika sadržaja strogo je zabranjena. Prilikom korišćenja sajta ponašajte se u skladu sa važećim zakonima i propisima. Sadržaj sajta se ne sme distribuirati, modifikovati, prikazivat- reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima bez pismene saglasnosti vlasnika sadržaja.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti. Zabranjeno je postavljanje ili transmisija virusa i svih kompjuterskih kododva, datoteka i programa koji na bilo koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika, i SERBIA ART DOO ne kontroliše, niti je odgovorno za njihov izloženi sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti ukoliko takvi sajtovi imaju neprecizan, netačan ili neprikladan sadržaj, kao i ukoliko nisu bezbedni, sadrže viruse ili druge štetne materijale.

 

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu, potrebni su nam Vaše ime i prezime, puna adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom sstatusu narudžbe. U ime SERBIA ART DOO, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo smao neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo e-mail i/ili sms obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailin i sms lista koje koriste za marketinške kamnpanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni DOO SERBIA ART odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljenje podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Kupac se slaže da Prodavac njegovu adresu i broj telefona može dati kurirskoj službi, radi lakše komunikacije u vezi sa isporukom. Lični podaci Kupca neće biti upotrebljeni u marketinške ili bilo koje druge svrhe, ukoliko Kupac nije izrazio saglasnost za navedeno.  Za sve ostale sadržaje koje objavite preko sajta u vidu predloga, komentara i sl. Smatraće se da nisu poverljivi i neće podleći zaštiti. Vaša je odgovornost za tačnost objavljenih podataka, a ukoliko su informacije koje pružate netačne, neprecizne ili nepotpune, prihvatate da Vas udaljimo sa sajta.

U ime SERBIA ART DOO BEOGRAD obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicimai podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni susamo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni SERBIA ART DOO BEOGRAD (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite
privatnosti.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stanicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Back to Top