Isporuka na teritoriji Srbije

Dostavu pošiljki u Srbiji vrše kurirske službe. Pošiljke se predaju kurirskoj službi na slanje u roku od jednog radnog dana, nakon potvrde o prijemu porudžbine. Za kupce koji plaćaju karticom, vreme potrebno do slan3aja pošiljke je jedan radni dan od momenta kada primimo obaveštenje o izvršenoj uplati.

Nakon preuzimanja, kurirska služba dostavlja Kupcu pošiljku. Poručena roba stiže na adresu Kupca u roku od 24h do 72h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke), u zavisnosti od trenutnog lagera i adrese isporuke. Sve porudžbine radnim danima do 12:00 sati biće obrađene istog dana ( potvrđene i dogovoren datum isporuke), dok će porudžbine primljene posle 12:00 sati biti obrađene sledećeg radnog dana.

Dostava se vrši radnim danima i subotom od 09:00 do 17:00 sati. Do odstupanja i produženja isporuke može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče. Ukoliko Kupac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara.

Svi artikli su upakovani u originalnu, zaštićenu ambalažu, kako bi proizvodi došli u stanju u kakvom su i poslati. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji je način plaćanja odabran.

Troškovi dostave se posebno naplaćaju, i padaju na teret Kupca. Za kupovinu preko 5000 dinara, isporuka na kućnu adresu je besplatna.

Isporuka u inostranstvo

Pošiljke van teritorije Srbije šaljemo DHL-om. Plaćanje za porudžbine iz inostranstva moguće je izvršiti isključivo platnim karticama. Za ovu vrstu plaćanja iz inostranstva važe ista pravila koja su prethodno navedena.

Priprema porudžbine za slanju u inostranstvo traje od 1 do 4 radna dana, i rok dostave važi od trenutka slanja. Očekivano vreme isporuke DHL-om je od 1 do 2 radna dana za porudžbine iz Evrope, dok za ostatak sveta isporuka DHL-om traje od 2 do 4 radna dana. Za precizne informacije preporučujemo da posetite sajt www.dhl.com ili kontaktirate DHL lokalnu poslovnicu. Molimo Vas da imate u vidu da Vaša lokalna carina može tražiti da platite dodatne uvozne troškove. Savetujemo Vam da se o tome konsultujete sa carinskim organima u Vašoj zemlji.

Ako Kupac iz bilo kog razloga odbije da preuzme porudžbinu, SERBIA ART DOO zadržavaju pravo naplate ukupnih trokova transporta i povraćaja pošiljke.

Back to Top