Serbia Art

Cene i Plaćanje

Cene

 

Cene svih proizvoda su izražene u dinarima, evrima i dolarima, i  uključuju PDV (10 ili 20%). Proizvodi su podložni promeni cena sve do potvrde porudžbine. SERBIA ART DOO garantuje cenu na dan kupovine, bez obzira na eventualnu promenu cene pre izvršene isporuke.

U cenu proizvoda iz ponude nije sadržana cena dostavke/isporuke robe, koja pada na teret Kupca. Takođe, administrativni troškovi i uvozne dažbine u zemlji primaoca nisu uključene u cene proizvoda, ukoliko se Kupac nalazi izvan teritorije Republike Srbije, i koji je odgovoran za plaćanje istih.

Sva plaćanja za kupce iz Srbije biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama, koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Plaćanje

SERBIA ART DOO online prodavnica omogućava plaćanje artikala iz svoje ponude pouzećem (fizičke, pri preuzetoj robi) i plaćanje platnim karticama. Način plaćanja Kupac bira pri zaključenju porudžbine na sajtu https://serbiaart.rs/

Plaćanje pouzećem

Ukoliko se Kupac odlučio za plaćanje pouzećem, u obavezi je da paket koji je dostavljen na adresu Kupca plati kuriru na licu mesta. Takođe, Kupac je u obavezi da kuriru plati i iznos troškova isporuke. Isporuka pošiljke je besplatna za sve porudžbine preko 5000 din.

Plaćanje platnim karticama

Ukoliko se Kupac odlučio za online plaćanje svojom platnom karticom (Visa, MasterCard ili Maestro) prilikom poslednjeg koraka pre potvrde kupovine, sistem će ga preusmeriti na sigurnosni link banke, gde Kupac unosi podatke o svojoj platnoj kartici. Ukupna suma i broj pošiljke su automatski unešeni i ne mogu se menjati. Nakon uspešne kupovine, Kupac će biti vraćen sa adaptera banke nazad na SERBIA ART online prodavnicu sa potvrdom da je kupovina uspešna. Ukoliko je došlo do neke greške u vezi sa platnom karticom, Kupac će biti vraćen nazad na SERBIA ART online prodavnicu sa obaveštenjem o čemu se radi.

Po izvršenom plaćanju, specifikacija plaćenog e-računa i njegov iznos se ne mogu menjati. Takođe, nakon izvršene naplate nije moguće otkazati plaćanje izabranog računa i stornirati naplaćen iznos. Korisnik sve reklamacije na izvršeno plaćanje e- računa može uputiti na email adresu serbiaart.office@gmail.com

SERBIA ART DOO se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za štetu koja može nastati Korisniku i/ili trećim licima usled neautorizovanog ili neovlašćenog korišćenja platne kartice, odnosno bilo koje zloupotrebe iste. U navedenom slučaju SERBIA ART DOO neće izvršiti povraćaj uplaćenih sredstava.

SERBIA ART DOO će u skladu sa važećim zakonskim propisima, preduzeti sve raspoložive mere u cilju zaštite podataka o Kupcu, kao i o podacima o izvršenom plaćanju e-računa. Navedeni podaci će se smatrati poslovnom tajnom i biće dostupni samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni ua obavljanje posla. Svi podaci o platnoj kartici se kriptovano razmenjuju direktno između Kupca i servera Banke procesora platnih kartica, i njihovu sigurnost odnosno tajnost podataka garantuje i obezbeđuje Banka.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica. Za realizaciju kupovine platnim karticama procesor je UniCredit Bank ( uplate na tekući račun), odnosno Addiko Bank ( uplate na devizni račun), pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni sistemu SERBIA ART DOO, pa samim tim SERBIA ART DOO neće biti odgovorno za zloupotrebu istih.

*All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your
credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in
Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National
Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local
currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this
conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our
web site.